Intermar

Szakterületeink

Ipari világítás

Az Ipari világitás olyan szakszerű megoldásokat igényel amikre szükséges a folyamatos technológia innovációs fejlesztése, energia hatékonyság növelésé, műkődési környezet hatásaihoz igazodni, és piacképes árakat és minőséget biztosítani.

Kínálatunk kiterjed számos Európai, Amerikai és más nemzetiségű gyártok képviseletére, biztosítva különleges megoldásokat minden érintett Ipari területre, legyen Korrózió, Gázok, Ammónia, Ütés vagy vegyi kitettségű, tengeri környezet vagy akár élelmiszer gyártás és kezelés, speciális igénylésű lámpákra.

 

Technikai világítás

A korszerű és a jövő világitás, amivel otthonunkat,

irodánkat és életvitelszerű helységeket megvilágítunk megvalósítják azt a
kényelmes, díszített és lakható helységeket, amiben napjainkat éljük.

Ezért fontos, hogy a fő világitó egységen túl, legyenek
olyan kiemelő, dekoratív elemként működő világitások, amik kellemesebé,
harmonikusabba teszik környezetünket.

Sokszor ezek rejtett fények, láthatatlan származásúak,
fényhatások, festések, amik kiegészítik vagy egyszerűen megalkotják a
dekorációt.

Mind ezek a megoldások alkotják a technikai világitás
szakterületet, amivel mindig egy élmény egyűt élni amennyiben ez szakszerűen
van megtervezve és kivitelezne megfelelő minőségi termékekkel.

Design világítás

Professzionális világítástechnikát és kiemelt design berendezési termékek forgalmazásával foglalkozunk. Kivételesen széles választékot kínálunk partnereinknek a világ vezető design markaiból.

Beszállítóként, tervezőként és szaktanácsadónkként resztveszünk azon projektek megvalósításában, amelyben partnereink megélhetik a saját designvilágát, kreativitása teljesülését egyedi megoldásokkal és a leg moderneb világitás technikákkal.

 

Közel 200 nemzetközi gyártó, kreatív és művész partnereinkkel tudjuk biztositani a megfélő inspirációt és termék kínálatot a lakberendezők, belsőépítészek, dekorátorok és építések projektjei megvalósítására.

Biztonsági világítás

Biztonsági világitás projektek tervezése, szállítás és szaktanácsadás.

Kínálatunkban lelhető 230 V központi akkumulátoros címzett, 24 V központi akkumulátoros címzett, egyedi akkumulátoros címzett és 24V-os központi akkumulátoros vonali címzett és intelligens vészvilágítás teljes rendszerek, ahogy egyedi fejlesztésű hardver és szoftveres megoldások is.

Magyar és európai szabványoknak megfelelő tudású termékek elérhetők kínálatunkban.

 

Tapasztalatunk kiterjed Szállodák, sportlétesítmények, közintézmények, bevásárlóközpontok, ipari üzemek, irodák és kisebb épületekre.